Elbil. Enchiladas.Elchocker.


Elbilen fungerar perfekt och på de 112 km till och från jobbet förbrukar jag 30 procent  batteri, den  laddas upp under natten . 
Gillar stödfunktioner vid körning, mest den som håller avståndet till bilen framför och den som närmast rattar bilen själv.

(null)

Jobbet har det blivit några steg framåt och även om de flesta  sliter som djur fortfarande så har stämningen blivit försiktigt optimistiskt med tanke på att vi ror åt samma håll och att det inte finns annan väg än att hålla ihop. 
Energierna är klarare och högre och vi har också en ny elchockmaskin som har nyttiga finesser och levererar ström beroende på vilken kropp den behandlar.
Efter jobbet så åker jag fortfarande skidor nästan varje dag.Snön försvinner nu med rasande fart så det är bara att njuta av det sista nu.
Ikväll lagade jag enchiladas med kyckling . Mycket lyckad blandning  av smaker och konsistenser:  kyckling ,purjo ,mandlar och camembert.

(null)

Recept
Ta ett paket original. tortillas och fördela i ugnssäker form.
Sätt ugnen på 225 grader
Ta tre kycklingfiléer och skär de i långa flamsor som du steker i lite smör och olja på båda sidor.
Fördela risotto med röttris och brunris ( gårdagens middag innehåller stekt svamp, purjo , zuccini, rött peppar, ärtor, riven morot och peppar)  på botten av tortillas. 
(null)




Lägg på några bitar av kyckling i varje tortilla.
Lägg på några mandlar som stott i vatten över natten i varje tortilla
Strö över hackad purjolök, (ca 15 cm)

(null)

Fördela bitar av en camembert ost på tortilorna.
Klicka på chili créme fraîches , salta.

(null)

Rulla ihop och lägg på skivade tomater och zuccini
Riven ost på
Grädda i ugnen 200 gr i 20 minuter.

(null)

Smaklig måltid! 

Kommentera inlägget här :