Mat att ta med:
1) tilltugg:
nötter
bananer
choklad
Vaktelägg
Dadel- chokladbollar
görs av
massa färska mixade dadlar 18 st
Havremjöl 3dcl
Kakaopulver 1/2 dl
Kokosolja
Vanilj
Lite Paraguay rom
Mixade valnötter 2 dcl
De är söta och jämförelsevis nyttiga
I Termos:
Kaffe
Te
Koppar,servetter
2) Pizzor
pizza pålägg :
Tomatsås på burk -Smak arabiata
Krydda : oregano svartpeppar
zuccini
Körsbärstomater lök
ost nå nötter , pepparfrukt
Deg:
11/2 kopp vatten
1 msk torr jäst
1 msk salt
2 msk valmö - blandas
1 kopp av varje :
dinkel fullkorn,
vetemjöl
Rågsikt
Stoppa i kilen
Låt det stå tills fredag
Blir 2 pizzor
Tar 20 min att fixa plus grädda
3) Buritos :
- det är vetekakor fyllda med valfri mat
Typ ris och bönfärsdås plus sallad
Packas i plastfolie- mycket praktiskt , lätt ta fram under resan
Packning:
Tandborste+ tandkräm , toarulle
6 ulltrosor
3 Ull T shirtar ( de är slitna i nuläget med hål i )
Långkalsonger ull
Mjukusbyxor 2
Fjälräven brallor
Ull Troja
Fleecetröja
Lättviktsjacka
Skalkläder mot regn
Ull strumpor
Dvs allt jag hade med i min ryggsäck på Kilimanjaro Inkl sovsäck
Plus liggunderlag och liten kudde
Kängor
Gympadojor
Pass
Kort
Nycklar
Covidpass
Tandborste tandkräm