Reseförberedelser. Covidpass.

Mat att ta med: 

1) tilltugg:
nötter 
bananer 
choklad 
Vaktelägg

Dadel- chokladbollar
görs av 
massa färska mixade dadlar  18 st
Havremjöl 3dcl
Kakaopulver 1/2 dl
Kokosolja 
Vanilj
Lite Paraguay rom 
Mixade valnötter 2 dcl

De är söta och jämförelsevis nyttiga 

I Termos: 
Kaffe 
Te 

Koppar,servetter 

2) Pizzor
pizza pålägg :
Tomatsås på burk -Smak arabiata
Krydda : oregano svartpeppar 
zuccini 
Körsbärstomater lök 
ost nå nötter , pepparfrukt
Deg: 
11/2 kopp vatten
1 msk torr jäst 
1 msk salt
2 msk valmö - blandas

1 kopp av varje :
 dinkel fullkorn, 
vetemjöl
Rågsikt
Stoppa i kilen 
Låt det stå tills fredag 

Blir 2 pizzor 
Tar 20 min att fixa plus grädda

3) Buritos : 
- det är vetekakor fyllda med valfri mat 
Typ ris och bönfärsdås plus sallad

Packas i plastfolie- mycket praktiskt , lätt ta fram under resan

Packning: 
Tandborste+ tandkräm , toarulle 
6 ulltrosor

3 Ull T shirtar ( de är slitna i nuläget med hål i ) 
Långkalsonger ull

Mjukusbyxor 2
Fjälräven brallor

Ull Troja
Fleecetröja 
Lättviktsjacka
Skalkläder mot regn
Ull strumpor

Dvs allt jag hade med i min ryggsäck på Kilimanjaro Inkl sovsäck
Plus liggunderlag och liten kudde
Kängor
Gympadojor

Pass
Kort
Nycklar
Covidpass

Tandborste tandkräm

Taggar: reseflrberedelser;

Kommentera inlägget här :