Torsdag

Vägen till jobbet

(null)

Avansierad nytta jag gör 


Åter hemma med djuren 
(null)


Märgsoppa



Havrefralllor
(null)

5 dl havregryn
Blandas med
2 tsk salt,
 2 tsk bakpulver
2 nävar olika frön: valmö,chia pumpa , solros, lin, sesam 
250 gram kesella /alternativ:  rysk yoghurt 
2 msk olivolja, 1/2 dl kikärtsmjöls, 
Och tre ägg. 
Blandas väl låt stå 10 minuter
Sätt ugnen på 235 grader 

Blanda degen igen och klicka 6 överfulla mat skedar  med deg på plåt beklädd
Med bakpapper
Kan strö lite frö på de blivande bullarna

In i ugnen 15 min 225 grader  och mot slutet dra ner till 200. 
Mycket goda! 
Glutenfritt
(null)




Kommentera inlägget här :