
Blev liten växthusfest med kikärsbiffar och bubbel. Till det ostbollar med paprika och solrosfrön och min tolkning på italiensk vindruvekaka .

Jag fick ena växthusfönster bytt och det blev så mysigt där inne när regnet smattrade på taket och alla dessa vindruvor som hänger ner i mörkblåa klasar!

Recept på kikärsbiffar:
250 g kokta kikärtor mixas med 3 ägg
Och blandas med 1 liten hackad gullök,
en näve hackad persilja
1/2 dcl mixade havregryn
1msk mjöl
1 tsk paprikapulver,
1 tsk gurkmeja och
1 tsk malen svart peppar och
1 tsk salt.


Formas till småbollar som plattas till biffar , paneras i ströbröd och stekes i olivolja.

Serveras med tartarsås jag köpte på min semester utomlands

och grön sallad från mitt grönsaksland.
Recept på vindruvekaka skriver jag senare.
Smaklig måltid !